İZMİR / SELÇUK - 80. Yıl Çamlık İlkokulu

Mrt

Acil eylem planları kapsamında okulumuzda sivil savunma bilincinin artırılması amacıyla eğitim ve tatbikat düzenlenmiştir.

May

Okulumuzca ilçemizde bulanan Kent Belleği Müzesine gezi düzenlenmiş ve ardından Şirince'de bulunan Selçuk Şehit Er Mehmet Yüce İMKB Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Uygulama Oteline ait Şirin Kafe'de kahvaltı etkinliği düzenlenmiştir. Kahvaltı etkinliğinde bizlere yardımcı olan ve kolaylık sağlayan kafe çalışanlarımıza ve okul yönetimine teşekkür ederiz. Daha sonra öğrencilerimiz şirin köyümüz Şirince'yi doyasıya gezmişler ve unutulmaz bir gün geçirmişlerdir.

May

Okulumuzda, TBMM'nin açılışında Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" coşkusu yaşandı. Şarkılar, danslar ve eğlencelerle dolu etkinliğimizde, çocuklarımız  güzel bir gün geçirdi.

Nis

İnternet haftası etkinlikleri çerçevesinde okulumuz öğrencilerine teknolojinin gerçekliği ve geleceği, yapay zeka, veri bilimi ve geleceği, siber güvenlik ve siber suçlar, eğitimde yeni teknolojiler konularında bilgilendirme ve eğitim çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz bahçesine Geleneksel Çocuk Oyunları için oyun çizgileri çizilmiştir.

Mrt

Okulumuz bahçesi ile çevresinde yangınları önleme ve zararlı otlarla mücadele çerçevesinde ilaçlama çalışmaları yapılmıştır.